A peu dels fogons
Espai de cuina que vol donar a conèixer la varietat del que ofereixen les cuineres i cuiners catalans, tant del receptari tradicional com del més contemporani i actual, gravat a les mateixes cuines del restaurants
Espai de cuina que vol donar a conèixer la varietat del que ofereixen les cuineres i cuiners catalans, tant del receptari tradicional com del més contemporani i actual, gravat a les mateixes cuines del restaurants: A PEU DE FOGONS
A cada capítol, mostrarem el factor més humà de la cuina des de les cuines, donant especial rellevància a les cuineres catalanes de tots els perfils, i alhora també farem que tant les professionals de sala com del servei en siguin protagonistes, tot explicant la seva tasca segons el tipus d’establiment. Aquests espais, itinerants i que aniran viatjant per Catalunya, també volen mostrar el que es cou a cada part del País per a que els espectadors coneguin les singularitats de cada zona i els productes de territori.
Idea original: Repicat Events
Guió i presentació: Lluís Bofill Miquel
Realització: Eric Artigas Modrego. White CAT Studio
Productor Executiu: Miquel Campà Constans
Postproducció: Joan Campà
Disseny: Alexia Grustan Vidal. Publigraf
Emissió: dijous