A peu dels fogons

Espai de cuina que vol donar a conèixer la varietat del que ofereixen les cuineres i cuiners catalans, tant del receptari tradicional com del més contemporani i actual, gravat a les mateixes cuines del restaurants

Últim capítol

Espai de cuina que vol donar a conèixer la varietat del que ofereixen les cuineres i cuiners catalans, tant del receptari tradicional com del més contemporani i actual, gravat a les mateixes cuines del restaurants: A PEU DE FOGONS

A cada capítol, mostrarem el factor més humà de la cuina des de les cuines, donant especial rellevància a les cuineres catalanes de tots els perfils, i alhora també farem que tant les professionals de sala com del servei en siguin protagonistes, tot explicant la seva tasca segons el tipus d’establiment. Aquests espais, itinerants i que aniran viatjant per Catalunya, també volen mostrar el que es cou a cada part del País per a que els espectadors coneguin les singularitats de cada zona i els productes de territori.

Idea original: Repicat Events Guió i presentació: Lluís Bofill Miquel Realització: Eric Artigas Modrego . White CAT Studio Productor Executiu: Miquel Campà Constans Postproducció: JoanCampà Disseny: Alexia Grustan Vidal. Publigraf

Emissió: dijous

Cap. 16. Fonda Xesc

Cap. 15 . Fonda Miralles

Cap. 14 . Fonda Xesc . Gombrèn ( Girona)

Cap. 13 Restaurant Casamar de Llafranc

Cap. 12. Semproniana II. Ada Parellada

Cap. 11 Restaurant El Bistrot II .Gandesa

Cap. 10 Restaurants Pa i Raïm II.Palafrugell

Cap. 9 . Semproniana . Ada Parellada

Cap. 8 Fonda Miralles. Horta de Sant Joan

Més capítols

Cap. 7 Casamar II Llafranc

Cap. 6 Restaurants Pa i Raïm .Palafrugell

Cap. 5 Ca la Nuria Bellver de Cerdanya II

Cap. 4. Restaurant eno gastronòmic Bistrot de Gandesa

Cap. 3 . Iolanda Bustos

Cap. 2 Maria Casellas del Restaurant Casamar. Llafranc

Cap. 1 Ca la Núria. Bellver de Cerdanya