L’Altaveu

A cada programa, un jove, bon coneixedor de les noves tecnologies, ensenyarà una eina digital a una persona gran. Es tracta de parelles intergeneracionals que, setmana darrera setmana, descobriran i aprendran l'un de l'altre. Parlarem d'eines digitals i tecnologia, però també de situacions que afecten la gent gran, com la solitud no volguda o l'edanisme.

Últim capítol

L’Altaveu és  un programa setmanal promogut pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’apropar l’ús de les noves tecnologies a la gent gran, combatre la solitud no volguda i la vulnerabilitat social, promocionar les relacions intergeneracional i ajudar a reduir la bretxa digital.

A cada programa, un jove, bon coneixedor de les noves tecnologies, ensenyarà una eina digital a una persona gran. Es tracta de parelles intergeneracionals que, setmana darrera setmana, descobriran i aprendran l’un de l’altre.
Parlarem d’eines digitals i tecnologia, però també de situacions que afecten la gent gran, com la solitud no volguda o l’edatisme.

Emissió: Dimecres

Millors moments

Comerç electrònic amb el Joan i la Pepi

Influencers amb el Gerry Nuñez i la Magda Bes Esmel

Fake News amb el Jordi i el Marc Perich

Videotrucades amb la M. Angels i la Gemma

Facebook amb la Nadine i la Paquita

Instagram amb la Queralt, la Roser i la Maria

Videotrucades de Whatsapp amb l'Enric i la Martina