A la carta

Dones + Aula Magna

Entrevistes a dones referents en el seu entorn empresarial, aportaran dades i curiositats i analitzarem casos empresarials en clau Aula Magna

Appli.cat’s

Les millors #Apps per fer-nos la vida més fàcil.

#DirectesFibracatTV

Amb una programació estable en llarg de la setmana, a FibracatTV també apostem per l’emissió en directe d’esdeveniments rellevants per a la societat.

Fem Història

Grans investigadors mèdics catalans , molts d’ells, oblidats explicats per Marc Pons. Arnau Vilanova, Doctor Duran i Jordà o Doctor Trueta Contingut i Presentació: Marc Pons.Edició i Producció: carles Pons.Direcció : em Història.

Feministic

Espai presentat per l’Ana Polo, periodista, humorista, reportera, guionista i feminista. Cada dilluns, en clau d’humor, gaudirem dels seus monòlegs sobre temes de la vida quotidiana que, podríem dir, denuncien el masclisme que encara és present a la nostra societat.

El Clauer

Presentat per Marc Daniel, cada divendres viurem histories de compra i venda d’habitatges, us obrirem les portes de tota mena d’habitatges i els visitarem amb una mirada diferent

Mariola Mobile

Programa setmanal gravat i editat amb un telèfon mòbil. La Mariola Dinarès (@HolaMariola) ens porta cada divendres consells per treure tot el partit al nostre mòbil.

Plusvàlua dones

Presentat per Mireia del Pozo, cada setmana aborda un tema en relació a la dona. Amb una entrevista a una experta i tertulia per aprofundir en aquests temes relacionats amb la dona

L’enginy (in)VISIBLE

Enginy( in) VISIBLE és un programa de divulgació en clau femenina que ens presenta la vida de dones i els seus descobriments o aportacions, que han canviat la història i han fet progressar a la humanitat.

MondayHappyMonday

Espai setmanal que busca ser el programa de referència de professionals de qualsevol àmbit pel seu contingut que els servirà per aprendre a superar els reptes que el segle XXI ha portat a les seves organitzacions

Atrapant el Futur

Programa que aborda les causes de la poca representació femenina en el sector de les TIC i els projectes que s-estant duent a terme per fomentar i promocionar les vocacions tecnològiques entre nenes, noies i dones .

Connectades

Programa d’entrevistes a dones conduït per una intel·ligència artificial.

Emergents

És l’espai per donar-los a conèixer a través dels seus videoclips.

Estat Crític

Crítiques culturals, de cinema, gaming i literatura, en format youtuber.

InfoTech

L’informatiu de Fibracat TV, amb notícies del món digital, noves tecnologies i ciència.

La lluna verda

Una revisió de gènere dels contes infantils tradicionals, amb precioses il·lustracions.

Paraula d’autora

Frases i pensaments cèlebres de dones de tots els temps.

Tot deixa marca

Un espai amb consells i recomanacions per a persones emprenedores.