A la carta

La pàgina en blanc

La pàgina en blanc és un projecte de la Carla Gracia, Doctora en Escriptura Creativa per la Universitat de Bath Spa (Gran Bretanya) i escriptora.
Si us agrada escriure, aquest programa us encantarà. Si no, us en farà venir ganes.

Tecnologia APPlicada

Quin us fem dels mòbils els catalans? Els dimecres, a Tecnologia APPlicada, viatjarem per direfernts pobles i ciutats de Catalunya per conèixer com fem servir les eines que els mòbils en proporcionen.I al final de cada episodi …. provarem i valorarem un joc o una APP. Descobreix les persones, els seus mobils i les aplicacions que utilitzen.

La Mare del Tano

Un espai on l’Àngela Monge i l’Alba Carreres analitzen en clau d’humor tot el que envolta el fet de ser mare; post part , les sogres, el sexe després de la maternitat, segon fill? …

Com afrontar humorísticament el repte de ser mare.

Xarxa de Dones

5 dones del món de la moda i la seva relació amb les xarxes socials i el mon digital. A Xarxa de Dones ens aproparem a la vida, la feina i la relacio que tenen amb les xarxes dones com la model Núria Oliu, la dissenyadora Kriza Robustella, la dissenyadora de joies Carla Murona, l’estilista Susana Sánchez i la fotògrafa de moda Angie Couplé. I descubrimen a cada programa com les dones han revolucinat les xarxes.

Lab 06. La sèrie

Programa educatiu dirigit a un públic familiar on nens i nenes de fins a 6 anys participen en experiments científics: crear colors, atrapar la llum, fer volar un aparell sense motor, etc. Al final de cada capìtol, una científica explica el fenomen de forma pedagògica

Monday Happy Monday

Espai setmanal que busca ser el programa de referència de professionals de qualsevol àmbit pel seu contingut que els servirà per aprendre a superar els reptes que el segle XXI ha portat a les seves organitzacions

Feministic

Espai presentat per l’Ana Polo, periodista, humorista, reportera, guionista i feminista. Cada dilluns, en clau d’humor, gaudirem dels seus monòlegs sobre el masclisme a les noves tecnologies.

L’enginy (in)VISIBLE

Enginy( in) VISIBLE és un programa de divulgació en clau femenina que ens presenta la vida de dones i els seus descobriments o aportacions, que han canviat la història i han fet progressar a la humanitat.

Connectades

Programa d’entrevistes a dones conduït per una intel·ligència artificial.

Stem Arreu

Stem Arreu és un programa on les #DonesSTEM d’arreu del món són les protagonistes.

Mariola Mobile

Programa setmanal gravat i editat amb un telèfon mòbil. La Mariola Dinarès (@HolaMariola) ens porta cada divendres consells per treure tot el partit al nostre mòbil.

InfoTech

L’informatiu de Fibracat TV, amb notícies del món digital, noves tecnologies i ciència.

PerfilsDonaTic

6 edicions de Premis DonaTIC donen per molt.
Cada dijous us portem una DONATIC, perquè volem que conegueu a fons a totes les guanyadores dels premis

Estat Crític

Crítiques culturals, de cinema, gaming i literatura, en format youtuber.

A peu dels fogons

Espai de cuina que vol donar a conèixer la varietat del que ofereixen les cuineres i cuiners catalans, tant del receptari tradicional com del més contemporani i actual, gravat a les mateixes cuines del restaurants

Excursions amb nens

Si us agrada gaudir del pais en familia els divendres us portem un #EstatCritic per gaudir viatgant! Idees de rutes per Catalunya per gaudir amb els nens .

Women Approved

Laia Arcones i Eli Abad visibilitzen els biaixos de gènere, setmana darrera setmana, i entrevisten empreses que apliquen polítiques d’impuls del talent femení i igualtat efectives. Empreses que esdevenen models referents.

RevistesAPPEC

De la mà d’APPEC, cada dimecres us portarem part dels seus continguts.

Emergents

EmergentsFibracatTV és l’espai de cantants, grups i músics emergents de Catalunya. Un espai per donar-los a conèixer a través dels seus videoclips.

Dones Fidem

Entrevistes en profunditat a les 7 dones guardonades amb els premis Fidem 2020

Repte Experimenta

Càpsules d’alfabetització científica elaborades per l’equip de Repte Experimenta

Femenina Singular

La caricatura irònica de la vida d’una dona que dibuixa; Tania Empez

Dona i empresa / Caminant cap a la Igualtat

Vídeo de l’àrea d’Igualtat de la FAGEM per fer valdre el talent femení de les empreses del Maresme ,repassant bones pràctiques i la importància que les empreses disposin de plans d’igualtat

Bones Pràctiques ODEE

Càpsules informatives setmanals de #BonesPractiquesODEE i #referentsODEE( Observatori Dona Empresa Economia)

Fem Història Dones

Dones catalanes que han fet història

Fem Història

Grans investigadors mèdics catalans, molts d’ells, oblidats explicats per Marc Pons. Arnau Vilanova, Doctor Duran i Jordà o Doctor Trueta Contingut i Presentació: Marc Pons.Edició i Producció: Carles Pons.Direcció: Fem Història.

Aprendre per educar

Programa presentat per la Clara Puigventós , consultora educativa de La Baula.
Tractarem temes relacionats amb l’educació dels nostres infants; els sentiments, les emocions, les pors, les angoixes …
Ens acompanyes en l’aventura d’educar ?

#DirectesFibracatTV

Amb una programació estable en llarg de la setmana, a FibracatTV també apostem per l’emissió en directe d’esdeveniments rellevants per a la societat.

Càpsules Intel·ligència artificial IDEAI-UPC

Descobriu la Intel·ligència Artificial de la ma d’ IDEAI-UPC

GameSound

Càpsules sobre les ponències que se’n van duu a terme el passat mes d’agost a les jornades GameSound 2020.

La lluna verda

Una revisió de gènere dels contes infantils tradicionals, amb precioses il·lustracions.

Atrapant el Futur

Programa que aborda les causes de la poca representació femenina en el sector de les TIC i els projectes que s-estant duent a terme per fomentar i promocionar les vocacions tecnològiques entre nenes, noies i dones .

Paraula d’autora

Frases i pensaments cèlebres de dones de tots els temps.

Tot deixa marca

Un espai amb consells i recomanacions per a persones emprenedores.

Dones + Aula Magna

Entrevistes a dones referents en el seu entorn empresarial, aportaran dades i curiositats i analitzarem casos empresarials en clau Aula Magna

Plusvàlua dones

Presentat per Mireia del Pozo, cada setmana aborda un tema en relació a la dona. Amb una entrevista a una experta i tertulia per aprofundir en aquests temes relacionats amb la dona

El Clauer

Presentat per Marc Daniel, cada divendres viurem histories de compra i venda d’habitatges, us obrirem les portes de tota mena d’habitatges i els visitarem amb una mirada diferent

Appli.cat’s

Les millors #Apps per fer-nos la vida més fàcil.