Qui som

FIBRACAT TV és un canal de televisió amb una
temàtica inèdita basada en les dones i en
la tecnologia
.

Canal de televisió amb una doble temàtica : les dones i la tecnologia

Només això ja diferencia Fibracat TV de la resta de televisions públiques i privades. Però, a més, és un mitjà atrevidament innovador en els seus formats, on entren en escena les arts digitals i les noves tecnologies de comunicació social.

És un canal de televisió apte per a tots els públics, amb un codi ètic que obre els seus continguts a una àmplia audiència, de qualsevol gènere i edat, i que té per vocació el repte de tornar a apropar la televisió als adults joves que no veuen reflectides les seves inquietuds en els continguts lineals d’avui.

Impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya, el nou canal de TDT en català posa en valor aspectes que marcaran el nostre futur immediat: el paper de les dones als àmbits de decisió i en les vocacions científiques, tècniques i tecnològiques; la igualtat i la diversitat com a factors essencials de la ciutadania; el paper de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la millora del món postmodern i el nostre paper en els canvis socioeconòmics que estem vivint, des de Catalunya i amb l’horitzó posat al món.

Sovint, la diferència no la marca el contingut, sinó el continent i l’òptica des d’on s’observa.

 

Fibracat TV vol potenciar els formats audiovisuals alternatius: llegir l’actualitat no a través de la interpretació del que passa al món, sinó del que en diu la ciutadania a les seves xarxes socials. És un mitjà en televisió digital terrestre (TDT), precisament, perquè vol filtrar aquesta visió ciutadana cap al mitjà lineal. La presència de Fibracat TV és simultània en streaming, a la carta, a Internet i a la plataforma Fibracat Plus, i oberta a la interactivitat per mitjà de les seves pròpies xarxes socials.

Per damunt de tot, Fibracat TV és un mitjà de comunicació que no entén de temporades rígides i de programacions inamovibles, sinó que ofereix una programació adaptable a la lectura que d’aquests continguts en faci l’audiència.

Manifest FibracatTV , el nostre compromís
 
Com a empresa i mitjà de comunicació, reconeixem la nostra #responsabilitat en la millora social, i ens sumem en l’eliminació de les discriminacions.
 
I ho fem amb la nostra forma de divulgar, començant per la nostra manera d’actuar.
 

Manifest FibracatTV